top of page

Svētki arī šķietami parastā darba dienā.

Updated: Jul 2, 2020

Aktuāli! Pārsteidz savējos, radi smaidus savu darbinieku/kolēģu/draugu sejās. Noorganizē grima mākslinieces vizīti darba vietā! Šādu pārsteigumu īpaši novērtēs daiļā dzimuma pārstāves, taču arī kungi ar interesi iesaistās.


Sarūpējiet mini pasākumu darba dienas gaitā savējiem, kur viena no aktivitātēm būtu īpašais fotostūrītis, kurā - lai bildes izskatītos vēl skaistāk un jaudīgāk - mirdzošas acis, izteiksmīgas lūpas, starojoša sejas āda un kā ķirsītis visam pa virsu - skaistākā rota – smaids, grima mākslinieces rokās tas viss būs aizraujošs piedzīvojums un krāsains papildinājums ikdienai, pat birojā.



 

Īpaši iesakām šo aktivizāciju pirms svētkiem, piemēram, vasarā - Līgo, rudenī - Patriotu nedēļā, ziemā - īsi pirms Ziemassvētkiem.

Kā tas notiks?

  • Grima māksliniece katrai dāmai veltot īsu, taču ļoti īpašu un personīgu mirkli, radīs svētku sajūtu un palīdzēs atplaukt smaidiem, atsvaidzinot jau esošo dienas grimu, uzliekot punktiņus uz i.

  • Kā ar kungiem? Liela daļa kungu nekad nav iedomājušies, ka varētu doties pie grima mākslinieces, te būs iespēja šo priekšstatu lauzt. Rezultātā ne tikai dāmas visu atlikušo darba dienu būs priecīgas, paceļot kopējo komandas noskaņojumu, bet arī vīriešu kārtas pārstāvji varēs izbaudīt ikdienā neierastas sajūtas brīdī, kad tiks piepūderēts deguns :)

Ieguvums? Jauna pieredze, pacilāts garastāvoklis, jaunas profila bildes sociālajos tīklos, patīkamas čalas un smaidi visapkārt.

Ja šī ideja Tevi ieinteresēja, vari to realizēt pats vai sadarbībā ar mums. Ieteiksim foršāko grima mākslinieci, saorganizēsim skaistāko fotostūri un ļausim nedomāt ne par ko citu.

 

Iedvesmai!

2019. gada pavasara-vasaras grima tendences:

1. Krāsainas skropstu tušas

Izvēlies dažādu toņu skropstu tušas, kas piešķirs skatienam nebijušu efektu. Paspilgtini savu acu krāsu vai pieskaņo skropstu toni lūpu krāsai vai pat apģērbam. Uzdrīksties un ikdiena kļūs aizraujošāka.


2. Laineris radošā izpildījumā

Ja vārds laineris Tev uzdzen šermuļus, jo katrreiz, mēģinot uzzīmēt ideālo kaķacs svītriņu, tas izsmērējas, neķer kreņķi, jo šosezon plakstiņš kļūst daudz radošāks – ar grafiskām formām un unikālām detaļām. Šajā pavasara/vasaras sezonā trāpīsi tieši mērķī ar inovatīvām un izteiksmīgām acu līnijām visdažādākajās krāsās.


3. Smokey-eye krāsainos toņos

Ieteikums - veidojot dūmakainās acis, droši izmēģini dažādas acu ēnu krāsas, taču nejauc tās kopā – pieturies pie viena toņa, ko vienmērīgi uzklāj uz visa acu plakstiņa. Patiesībā šāds acu grims ir pavisam viegli un ātri paveicams ikvienai dāmai mājas apstākļos, it īpaši, izmantojot krēmveida acu ēnas, kuru uzklāšanai izmanto pirkstu.



4. Lūpas bez perfekcionisma

Padari lūpas īpaši pievilcīgas piešķirot tām sulīgu toni bez perfektām/konkrētām līnijām. Iegūsti šo izskatu, fokusējot pigmentu lūpu centrā, ko ar vieglām pirkstu kustībām izpludini uz lūpu malām. Esi drosmīga, izvēloties krāsas!


5. Svaiga, starojoša, veselīga sejas āda

Dabīgi veselīga, bagātīgi mitrināta un mirdzoša sejas āda ir nemainīga vērtība. Aizmirsti par bieziem, matētiem un sedzošiem tonālajiem krēmiem. Ļauj āda elpot! Ja nepieciešams, nomaskēt mazas nepilnības, kā, piemēram, tumšos lokus zem acīm vai sejas ādas apsārtumu, izmanto konsīleri un vieglu CC krēmu. Un atceries! Lai Tava sejas āda starotu, Tev ik dienas par to jāparūpējas, izmantojot sejas ādai atbilstošu kopjošu kosmētiku, kā arī uzlādējot pašai sevi ar pastaigām svaigā gaisā un palutinot savu ķermeni ar veselīgu pārtiku. Rūpes par savu miesu un garu ir pats vērtīgākais, ko vari sev sniegt. Staro, smaidi, priecājies!


Raksts tapis sadarbībā ar grima mākslinieci un mūsu pasākumu meistaru Evitu Nagli. Evitu meklē arī te: @chewitta_makeup


Bildes: Pinterest āres. Un personīgais arhīvs.

46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page