top of page

Pinterest cienīgs galda klājums

Updated: Mar 21, 2021


Grozies kā gribi, ikdienu un arī svētku dienas joprojām pavadām mājās. Drīz klāt arī pavasaris un pikniku laiks. Kamēr ziema vēl neatkāpjas, bet Lieldienas tuvojas straujiem soļiem, gribam parunāt par iespēju skaisti uzklāt svētku vai brīvdienu vēlo brokastu galdu mājās.


Cik daudzām no mums ir pinterest dēlis ar smukumiem, vai skatot instagram mēdzam pasapņot par savu mierīgo brokastu rītu ģimenes lokā pie skaisti klāta galda.

Esam par to, ka svētki ir jāsvin, tomēr zinām, ka nereti tas ir izaicinājums, it īpaši šobrīd, kad veikali nav atvērti. Tāpēc nonācām pie idejas, kāpēc gan mums pašām nesalikt visu kopā. Padarot svētku sajūtu pieejamu ik vienam.


HUG'O dāmas ir sakomplektējušas galda klājumu, ko varēsiet izmantot, lai ļoti vienkārši un ātri saklātu ne tikai svētkus, bet arī ikdienu padarīt īpašāku.

Kas aktuāli šobrīd?


Mazs, smuks un vienkāršs

Arī mazās telpās, uz maziem galdiem, iespējams smuki saklāt galdu. Rosinām uzklāt romantisku vai askētisku galdu svētdienas brokastu rītam ar bērniem, partneri vai mammu.


Joprojām aktuāls ir viss vienkāršais un askētiskais. Vienkārši balti šķīvji ar piederumiem un salvetēm, akcentam pieliekot vien ziedus vai sveces.



Dzeltens kā akcents un grafika

Krāsu ziņā no modes neiziet baltais, un dažādi pelēkie toņi, tomēr jau vairākas sezonas dzeltenā krāsā ir must have. Tā, ļoti piestāvēs arī Lieldienām. Grafika šobrīd aktuāla it visur: apģērbā, manikīrā un arī galda dekoros.


Hug'o piedāvā īpaši atlasītu galda klājumu svētkiem un ikdienai

Tajā ir viss - sākot no šķīvjiem un beidzot ar salvešu gredzeniem. Skati te.


Par skaistiem svētkiem ģimenes lokā, lai jūsu pasākums ir notikums!





70 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page