top of page

Līgo svētki birojā.

Apkopojām pavisam dažas, ašās idejas.

Ceram, ka kāda no tām Tev noderēs!

#1 Kopīgs kino vakars / pēcpusdiena uz biroja jumta vai terases.


Piedāvājumā, protams, Limuzīns Jāņu nakts krāsā, bet pieejamas arī daudz citu labu filmu, kas šo pēcpusdienu ļaus pavadīt nepiespiestā atmosfērā. Nacionālais Kino centrs pat sagatavojis filmu apkopojumu.


Padomājiet arī par svētku vainagiem, kas var būt kā vēl viena kopīga izklaide.


#2 Svētku galvas rota - svētku meistarklase.

Svētku galvas rota - vainags!

Uzaiciniet uz biroju kādu pļavas zāļu pazinēju, kas palīdzēs izzināt vairāk par šo maģisko saulgriežu nakti un palīdzēs saprast, kādas pļavas zālītes labāk iepīt savā vainagā. Uzzināsiet gan to, kādas, kurai zālītei labās īpašības, kam tās noderīgas, gan to, no kuriem augiem labāk izvairīties. Tā būs izklaide, kas vislabāk patiks dāmām.


Bet ko tad kungi?

Ļaujiet ar kāda profesionāļa palīdzību kungiem sarūpēt pļavas ziedu pušķi savām dāmām mājās. Tas būs kas nebijis un priecāsies ne tikai kungi, jo viņiem neliek pīt vainagus, bet arī viņu mājās esošas dāmas, kuras šādu pārsteigumu notekti nebūs gaidījušas :) Notiekti jau lielāko darba daļu paveiks Jūsu pieaicinātais meistars, bet tomēr - prieks un sajūsma būs garantēta.

P.S. pļavas augus jāsarūpē jau iepriekš, kopā radot tikai pašu pušķi :)


#3 Diena, kurā visi aicināti ierasties tērpti linā.

No rīta saorganizējiet, ka darbiniekus sagaida kāda folkloras kopa, tas radīs īstu svētku atmosfēru, kopīgi paēdiet brokastis un novēliet viens otram patīkamu dienu. Tas būs atšķirīgs dienas sākums, kas uzturēs šīs noskaņas visu dienu.


#4 Dodaties kopīgi sagaidīt saules austu kādā no purvā laipām.


Saullēkts saulgriežos

Saulgriežu laikā tas varētu būt īpaši maģiski, tik vien kā jāpiedabūn visus piecelties tik agrā rīta. Tas noteikti būs tā vērts!




#5 Līgo nedēļā uz biroju uzaiciniet harizmātiskus tradīciju pazinējus.

Apdomājiet personas, kura viedoklī vai dzīves pieredzē labprāt ieklausītos, priecātos dzirdēt kādu neilgu lekciju par svētku tēmu vai tieši pretēji - kādu aktuālu, sadzīvisku vai ar darba ikdienu saistītu tēmu. Lekcijas beigās kopīgi varat ieskandināt Līgo ar sieru, kvasa glāzi, varbūt pieaicināt folkloras kopu kā pārsteigumu gan darbiniekiem, gan viesiem.


Feinas visiem brīvdienas! LĪGO!

163 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page