top of page

Kad klusums pārauga krāšņā ballītē

Updated: Mar 15, 2023

Skatos mūsu jaunumu sadaļā un redzu, ka pēdējais ieraksts bijis 2021.gadā. Trakums!

Labi, ka vismaz pēc mūsu sociālo tīklu kontiem ļoti labi varēja noprast, ka neesam pazuduši, tieši otrādi – jaunumi un notikumi bija un ir katru otro dienu.


Ir sajūta, ka kāds “Hey” jāatstāj arī te, jo šī ir mūsu galvenā mājvieta un vizītkarte interneta pasaulē, redzam, ka web lapa kļūst arvien apmeklētāka. Līdz ar jauna gada sākšanos (tas nekas, ka īstenībā jau ir marts) – ir iespēja ievilkt elpu un atskatīties, kā gājis 2022. un atstāt kādu ziņu te.


2022.gads pasākumu nozarei bija strauja pamošanās pēc COVID laika.

Pamošanās mijās gan ar pilnīgi jaunu realitāti pasaules notikumu iespaidā, gan klusuma periodā iegūtas pieredzes ēnā. Nekas nestāv uz vietas, tas ir skaidrs, bet tik lieli notikumi kā ilgstoša pandēmija un vēl nepieredzēti un nežēlīgi notikumi pasaulē, spiež visam mainīties, kustēties un attīstīties vēl neredzētā veidā un ātrumā, lai tiktu līdzi jaunajai realitātei un neiepaliktu, vēl vairāk – būtu līderos – ikvienai nozarei šis ir izaicinošs laiks.


Kāds 2022. gads bijis tieši mums?

2022.gads bija lielākais gads HUGO pastāvēšanas četros gados ( esam jau daudz senāki, bet tieši 2019.gads mums uzskatāms kā pirmais nopietnais SIA :) gads ), un sanāk - šis ir mūsu piecgades gads.



Ko ar to domāju – Lielākais gads?

  • Lielākais projektu ziņā – realizējām mūsu darbības laikā lielākos pasākumus gan pasākumu apmeklētāju skaita ziņā, gan realizējamo risinājumu, ideju ziņā, gan budžetu kontekstā;

  • Mūsu klientu loks krietni paplašinājies un esam uzsākuši ilgtermiņa sadarbības un jaunas draudzības arī ar jauniem sadarbības partneriem, kas mums palīdz realizēt šīs krāšņās ballītes, notikumus un vides deko darbu projektus;

Dažus no šī gada sadarbības jaunatklājumiem un gadiem ilgās sadarbības rūķiem noteikti jāpiemin:

  • DECO jomā mūs balsta un rotā - Dagnija un viņas fantastiskā LoveLetters komanda, Svetlana Mašala ar MasalyMasaly, un mūsu korporatīvā skata guru Lelde un Dizaina Parks.

  • iSmile un Mārtiņš Garais - mums ir ļoti pa ceļam ar viņa pasaules skatu caur objektīva aci ( un ne tikai).

  • Tech puiši Ftone - paldies par agrajiem rītiem, vēlajiem vakariem, tehnisko skatu un risinajumiem, gaismu un skanējumu.

  • Atklājums un brand new vieta: Brūzis Manufaktūra. Bijām viņiem pirmais events, paldies par atsaucību. Lai jums izdodas!

  • OSTA, Lapsa, Mārtiņš un Reinis ar Chef's Corner - paldies, ka ēdiens vairs nav mūsu lielākā fobija :)

  • Ieva Cipruse - paldies par mūsu pasākumu konceptu ietērpšanu tekstos. Vienmēr tik trāpīgi un sirdsdziļi.

  • Kristaps un StageExpo - reklāmas ražotnes guru - paldies, ka saki "par šo Tu vari nesatrauties, mēs to izdomāsim" :)

  • Un vēl, un vēl daudziem, daudziem, daudziem - paldies par 2022. Katrs projekts ir kā jauna grāmata un komanda bieži vien nekad neatkārtojas vairs, tāpēc superpartneru saraksts 2022. ir ļoooooooti garšs.


  • Pilnvērtīgi esam pieslēgušies arī īstermiņa personāla jomai - piedāvājot promociju pakalpojumu - hostus jeb promoterus pasākumiem un ne tikai;

  • Lielākais – jo vienā dienā viss vienkārši ieslēdzās, vienā aprīļa sākuma datumā telefons sāka zvanīt, e-pasti nāca un pasākumi notika viens pēc otra. Varam tikai uzsist sev uz pleca un teikt, ka nākamie 2022.gada deviņi mēneši bija riktīgs kāpiens milzu kalnā, kas rezultējās ar līdz šim lielāko apgrozījumu, komandas paplašinājumu gada noslēgumā un lielāko pasākumu ever jau šī gada janvāra sākumā.



Paldies klientiem par uzticību un drosmi radošiem risinājumiem, jo ticiet man, pie fonā esošas pasaules mainības un dārdzības, izšķirties par pasākumu dažkārt nemaz nav viegli. Te gan jāpiebilst, ka 2022.gadā pasākums bija must have satikšanās, atkalredzēšanās un kontaktu atjaunošanas, stiprināšanas instruments nevis extra. Skatīsim, kādas šogad būs tendences. Prognozēt neko negribas, Jaunā Gada nakts un zīlēšanas laiks sen kā pagājis, labāk lūkosim realitāti un pielāgosimies!


Sviniet svētkus, draugi!

Īsta ballīte - tas ir tiiikkk forši :)


Agnese

79 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page