top of page

HUG'O O'veikals jau drīz!


Esi pirmais, kurš uzzina par svētkiem mūsmājās - jaunā online veikala atklāšanas jau drīz! Lai dalība mūsu piedāvātajās online meistarklasēs būtu baudāma un gala rezultāts priecētu, turpmāk sniegsim iespēju iegādāties jau gatavus materiālu komplektus mūsu mājas lapā.

Pareizajiem materiāliem ir ļoti liela nozīme - lai ne tikai process patiktu, bet arī gala iznākums priecētu vēl ilgi. Šobrīd nav ne ātri, ne vienkārši sadabūt visu, kas tādā radošā meistarklasē būtu nepieciešams. Ir pat lietas, kuras vienkārši nevar nopirkt, taču vislabākos rezultātus meistarklase, kā mazā pasākuma forma, var sasniegt tikai tad, ja dzimst darbošanās prieks, kas nesagādā papildus raizes. Šo visu saliekot kopā - mēs redzam, ka mums jāpiedāvā ne tikai meistarklases online versija - bet arī iespēja pietiekami vienkārši iegādāties visu, kas tai nepieciešams.


Aktuālās online meistarklases un citas iespējas skati te:



Mērķis - atelpa prātam - baudāmas, maksimāli vienkāršas un pieejamas online meistarklases ikdienas un svētku reižu papildināšanai.


Pieļaujam, ka esam pirmā pasākumu aģentūra Latvijā, kas ko šādu īsteno, par ko muma pašiem prieks un lepnums. Un pavisam drīz mūsu mājas lapā atvērsim šādu iespēju. Sekojat informācijai.


Uzreiz gan vēlamies piebilst - šī mājas lapas funkcionalitātes uzlabošana drīzāk ir servisa lieta, lai šobrīd iespējamās pasākumu formas var notikt maksimāli kvalitatīvi, baudāmi un mēs spējam tās supportēt uz visiem 100%.

HUG'O O'veikals jau drīz!


69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page