top of page

HUG'O E-veikals ir gaisā

Updated: Mar 29, 2021

Viena no šobrīd reāli pieejamajām pasākumu formām ir mazā tipa pasākums - online meistarklases. Arī mēs mācāmies darot, un jau pēc pirmajām realizētajām meistarklasēm onlainā, bija vairāki secinājumi, kā darīt vēl labāk. Viens no tiem - nepietiek tikai visiem saslēgties onlainā :)


Laipni lūdzam - O'VEIKALS

Mājas lapas funkcionalitātes uzlabošana no mūsu puses ir servisa lieta, lai šobrīd iespējamās pasākumu formas var notikt maksimāli kvalitatīvi un mēs spējam tās supportēt uz visiem 100%. Turklāt šāda web lapas funkcionalitāte ļauj mums attīstīt arī jaunas idejas.


Online meistarklases

Vislabākais rezultāts paredzams, ja visiem dalībniekiem ir meistarklasei nepieciešamie materiāli, lai visi var vienlīdz feini darboties, sekot līdzi pasākuma vadītāja norādījumiem. Tas savukārt nodrošina lielāku iesaisti, lielāku prieku par rezultātu dalībniekiem. Un, kas svarīgi, paredzamu, kontrolējamu rezultātu mūsu kā organizatoru pusē.

Mūsu piedāvājuma modelis šajā laikā un arī turpmāk būs online pasākums ( noteiktā tehniskā izpildījumā) + materiāli. Un klienta izvēle, savukārt, ko no visa izvēlēties, ko nodrošināt pašam.


Lai šo modeli realizētu:

  • sezonai pielāgojam meistarklašu tēmas;

  • mums ir savs, uzticamu pasniedzēju loks, ar kuriem sadarbojamies;

  • tehniski mēs zinām, ka ar vienu kameru nepietiek ... un līdzīgas lietas :)

  • esam izveidojuši iespēju ātri un ērti mūsu web lapā iegādāt ne tikai pašu meistarklasi, bet arī materiālu kārbas. Šobrīd nav ne ātri, ne vienkārši sadabūt visu, kas tādā radošā meistarklasē būtu nepieciešams. Ir pat lietas, ko vienkārši nevar nopirkt. .


IESPĒJA JAUNĀM IDEJĀM

Īpaši atlasīts galda klājuma komplekts


Web lapas jaunā funkcionalitāte ļauj mums realizēt arī jaunas idejas.

Īpaši atlasīts galda klājuma komplekts, kas ir kā skaists papildinājums ikdienai, lieliska dāvana dažādos svētkos un akcents svētkiem mājas vidē.


!! Ja esat vai vēlaties kļūt par mūsu korporatīvo klientu - droši jautājiet pēc pakalpojumu cenām, tās pieejamas ar draudzīgu atlaidi sadarbības ietvaros.



Recent Posts

See All
bottom of page