top of page

Attīstām plašāku piedāvājumu

Šis gads visiem iesācies un joprojām ir atšķirīgs, varētu teikt, ka nu jau jāsecina, ka šīs uz krietnu laiku būs "jaunais normālais" stāvoklis, kurā mums jāmācās iedzīvoties, iejusties un justies labi. Pasākumi lēnām atkopjas, bet joprojām ļoti lēnu garu. Kā jau kādā rakstā teicām, mēs esam par klātienes prieku, tāpēc joprojām spītīgi turamies pret "online eventiem", kaut ir pilnīgi skaidrs, ka tie ir ieņēmuši savu vietu pasākumu vidē un arī ir uz palikšanu, kam ir arī daudz racionālu iemeslu, sākot ar ekonomisko pamatojumu, beidzot ar šim brīdim aktuālo veselības prizmu.


Ņemot vērā visu aktuālo, mūsu sajūtas un domas, šobrīd esam aptvēruši vairākas jomas, kurās aktīvi sākam piedāvāt mūsu pakalpojumus, to darīsim ar ne mazāku jaudu, radošumu, atdevi un kvalitāti kā to darām ar mūsu mīļo pasākumu virzienu. Tālāk par vienu no šīm jomām.


Attīstām plašāku piedāvājumu saistībā ar vides deko darbiem - ne tikai formējot pasākumus, bet nu jau arī dažādus objektus ilglaicīgam posmam. Līdz šim piedāvājām šo pakalpojumu saviem jau esošajiem klientiem, esošas sadarbības ietvaros, to neizceļot kā atsevišķu virzienu, it īpaši - vēršot šo piedāvājumu komercobjektu virzienā, taču "jaunais normālais" mums lika apskatīties uz šo kā lietu, ko jau darām - tikai šauri - un pavērst to daudz plašāk. Šis arī tad ir mūsu jaunais papildus virziens, kurā kopā ar saviem partneriem jūtamies stipri un mākam uzburt skaistu vidi jebkur.



Jau šobrīd esam sagatavojuši savu redzējumu par šī gada Ziemassvētku VIDES DECO tēmu, lai svētku rotā tērptu dažādus objektus: tirdzniecības tīklu un klientu centru telpas, birojus, kopstrādes zonas, konferenču zāles un pat dzīvojamo māju vestibilus. Patiesībā, jebko, kur Jūs vēlaties ienest svētkus, mēs būsim klāt - izdomāsim radošu un aktuālu risinājumu, sagādāsim, saražosim vai pasūtīsim, uzstādīsim, uzmanīsim un videi maksimāli draudzīgi utilizēsim vai noliksim uzglabāt citiem gadiem.


Tātad mēs joprojām darām to, kas mums vislabāk sanāk - rūpējamies par skaitiem svētkiem. Zvani, raksti un tiekamies uz kafijas tasi un jauku sarunu.


Raksta autors:

Agnese Eglīte no HUG'O mājām Zaķusalā.

63 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page