top of page

Attālināti KOPĀ -tiešsaistes pasākumi

Arī mēs - HUG'O event -, kas normālajā ikdienā pastāvam par klātieni, sajūtām un spilgtām emocijām, šobrīd esam iestrādājušies tiešsaistes pasākumu organizēšanā. Mūsu pieredzi ir papildinājuši online pasākumi gan uzņēmumiem, gan privātām vajadzībām. Secinot, ka mācīties, saliedēties un labi pavadīt laiku kopā, var arī esot katram savā darba vai mājas offisā.


Ko varam piedāvāt organizācijām?


Konference vai darbinieku kopā "sanākšana".

Ikdienas sapulcē palīdzība no malas nav nepieciešama, bet ja runa ir par konferenci vai darbinieku balli, tas var prasīti papildus resursus. Jebkāda veida tiešsaistes pasākumu varam organizēt jums ērtā platformā vai piedāvāt savu risinājumu. Uz doto brīdi strādājam ar Zoom, Teams un Uberconference. Nepieciešamības gadījumā nodrošinām konferences pārraidīšanu, video un skaņas atbalstu un montāžu. Lai radītu svinīgāku noskaņu arī online pasākums prasa pieredzējušu hostu jeb vadītāju un skaista dekorācijas. Tāpat arī muzikālo noformējumu un citus izklaides elementus iespējams izvēlēties atkarīgi no plānotā notikuma un budžeta.




Meistarklases, sports un prāta spēlēs.

Svētku laikā, un ne tikai, pieejamas dažādas meistarklases: ēst gatavošana, dāvanu radīšana kolēģiem vai tuviniekiem, galda dekori, apsveikuma kartītes, iespējas ir ļoti plašas.

Kolektīvs var lieliski iesākt vai noslēgt darba dienu jogas vai pilašu nodarbībā, sertificētu treneru pavadībā.

Piektdienas vakariem vai nelielai kolēģu kopā sanākšanai, prāta vai galda spēles ir labs laika pavadīšanas veids, ar ko aizstāt klātienes pasākumu.

Mūsu uzdevums - izviedot jums baudāmu pasākumu, kas saliedē, izklaidē vai iemāca, un iedod klātbūtnes sajūtu un redzēšanās prieku.





Kas interesants draugu lokā un bērniem?


Mums ir lieliski sadarbības partneri spēļu vakaram draugu lokā, tās var būt galda spēles, prāta spēlēs, kā arī orientēšanās svaigā gaisā.

Kopīgam meiteņu vakaram, lieliski iederēsies mandalu zīmēšana vai vīna degustācija ar kādu sievišķīgu lekciju par "iekšējo es" .

Online bērnu Dzimšanas dienas ballīte ir laba alternatīva laika pavadīšanai kopā. Mazajiem gudriniekiem piedāvājam Prāta spēļu turnīru, bet mazajiem nemiera gariem - Tik tok deju ballīti ar horeogrāfi.




Izvēlies no piedāvājuma vai nāc pie mums ar ideju, un mēs to īstenosim!

Droši vari jautāt atsauksmes un attēlus par jau notikušajiem pasākumiem.


Te mūsu WEB lapā dzīvo ONLINE(s): te.







202 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page