top of page

Klātienes prieks un enerģija


Pasākumi ir tēma, kas šobrīd ir nolikta kaut kur diezgan tālu plauktiņā. Protams, var jau teikt, ka notiek visādi pasākumi un ar katru dienu vairāk, tādi kā visa veida vebināri, mācības un tiešsaistes vingrošanas, bet stāsts - vismaz mūsu stāsts - nav par tiem. Protams, ka mēs varam būt un esam daļa no šīs realitātes, bet šādos pasākumos nav tās emocijas, kāpēc mēs darām šo darbu, kas reizē ir arī mūsu hobijs. Un tieši tāpēc, ka šis ir arī hobijs, mēs varam atļauties drošāk teikt, ka darbam ir jāpatīk un visiem 200%, lai tas sniedz to sajūtu, ka tas nav darbs :) Un tikai tad ir laime iet uz darbu, būt darbā un strādāt ne tikai sev, bet arī klientiem. Darbs un darba rezultāts mums vienmēr ir bijis un ir klātienes prieks - gan pašiem, gan tiem, kuriem šo pasākumu organizējam. Un tā ir tāda abpusēja enerģija, kas ir kā atkarība un tieši tas šobrīd pietrūkst visvairāk. Klātienes enerģija.


Neapzinoties šo tik skaidri, mēs paši sākām saviem apkārtējiem radīt klātienes prieku, sūtot - visādi citādi nogādājot - kādus mazus pārsteigumus un tās emocijas, kas pie mums atgriezās, atļāva saprast - jā, tieši tā trūkst visvairāk - radīt prieku un gūt šo abpusējo enerģiju.


Tad nu izdomājām šodien padalīties ar veidiem, kā pat šajā laikā sagādāt šo klātienes prieku, ko varam dāvāt vienkārši parastā dienā vai pielietot kādu ideju, lai iepriecinātu mammu, tuvojas taču mīļo Māmiņu diena. Un, lūk, idejas. Ceram, kāda no tām Tev palīdzēs radīt un saņemt šo klātienes enerģiju.


 

Gards pārsteigums pie mammas durvīm.


  • Rauns Dārza eklēri ar kurjera piegādi. Skaists un gards pārsteigums, turklāt vari tos personificēt, sagādājot vēl lielāku prieku. Lūkojies un pasūti te.

  • Vēl īpašāk būs pašu sagatavoti kārumi, ome noteikti priecāsies par bērnu vai mazbērnu gatavotu pārsteigumu. Kad pārsteigums saņemts - nosūtiet arī iepriekš safimētu video, kā tas viss tapa.

  • Protams, vēl varat sagādāt visas sastāvdaļas, lai mamma pati var sev ko jaunu pagatavot pievienot kartīti un recepti.



 

Bildes, bildes - īstas bildes.


Vienmēr trūkst laika bilžu albumiem, reālām, taustāmām bildēm. Te nu ir brīdis, kad atlasīt, attīstīt un nosūtīt mammai vai omei prieku, vakaros pašķirstīt sen gaidītās bildes. Bildes gan vari dāvināt ļoti dažādos formātos: albumiņš vai rāmītis, canvas, fotogrāmatas, kāda īpaša bilde - Tevis pašas vai mazbērnu pārzīmēta. Ja mamma ar tehnoloģijām uz Tu, izveidot kustīgu galeriju vai video, ko noshērot kopā ar mammas mīļāko dziesmu :).


 

Ko man padarīt?


Atceraties, ka dažkārt labākā dāvana šobrīd ir idejas - ko padarīt, kā sevi izklaidēt, kā jēgpilni pavadīt laiku.

Lūk - ideja. Pie vecāku namdurvīm novietojat koplietošanas auto ( tie šobrīd arī rūpējas par tīrību un dezinfekciju), iekšā atstājot vēstuli ar mīklu vai kādu uzdevumu, varbūt pilsētas orientēšanās, varbūt norādes, kā nokļūt kādā vecākiem nozīmīgā vietā, varbūt vienkārši pastaigai gar jūru. Iespēju ir ļoti daudz, galvenais, ka esat padomājuši par viņiem un iedevuši idejas pavedienu.



 

Pārsteigums pie mammas logiem.


Satikties mēs nevaram, bet tas nenozīmē, ka nevarat aizbraukt ciemos un pie logiem mammai sarūpēt kādu prieku.

  • Mazbērnu un bērnu kopīga dziesma un kāds vēstījums. Atceraties slaveno "Love actually" filmu, te var pasmelties idejas, bet atceramies, ka durvis šoreiz neveram vaļā :)

  • Uz ietves pie mammas vai omītes logiem sazīmēt apsveikumu, jautra nodarbe visiem kopā un mammai no rīta liels pārsteigums.

  • Dārzā uzklāt brokastu galdu, skaisti noformētu un nosūtīt video sveicienu, kas aicina svētku brokastīs.



 

Ar idejām turpināsi dalīties vēl rīt un parīt. Seko mums līdzi.

Lai klātienes prieks ar Tevi arī šajā laikā.

79 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page